dinsdag, september 13, 2005

david hasselhoff erkentelijkheidspost


Niet enkel introduceerde deze geheel Amerikaanse held het top klussers-tool k.i.t.t. (klussers internationaal top tube) bij de tot dan toe onwetend zijnde bevolking, maar ook nam David daaropvolgend eigenhandig de aardbol in het ootje door gedurende de voltallige seizoenen van Bay Wacht met een vette tube gevuld met dit goedje over het strand te joggen. Toen was product placement bij wijlen tenminste nog aan de nichemarkt der doehetzelvers gericht!

Als nevenzijds heerlijkheidsmoment ging de door zichzelf tot Zanger verbouwde Hasselhoff in 1989 te Berlijn zijn meebruller Looking For Freedom aan de Duitse massa opdringen. Op welke plaats verkoos de man zijn hit concertgewijs te uiten? Inderdaad, de Berlijnse Muur, oftewel een eerbetoon aan iedereen die wel eens een al dan niet letterlijke muur gebouwd had en dan terug afgebroken omdat het toch niet helemaal was wat het moest zijn. Respect!

En tot slot nog als bewijs van de nederigheid van deze top-doehetzelver een quote uit 's mans mega-song: "Worked on a farm, got some muscle in my arm, but still I’m not a self-made man". Een man naar VJ (Verbouw Jezelf)'s hart!

Geen opmerkingen: