dinsdag, september 13, 2005

verbouw jezelf blog-meeting

Aan alle geïnteresseerden, dit laatste-minuut bericht: vanavond, dinsdag 13 september 2005, meeten we elkaar voor het eerst in real life en time voor een klussers-onderonsje in de St.-Laureisstraat 130 te Antwerpen, vanaf 21u. Gelieve het Verbouw Jezelf t-shirt, schoenen met stalen punten en een persoonlijke selectie aan veiligheidsaccessoires te dragen voor een geplande foto-sessie. Aan de afwezigen: beeldmateriaal volgt later. Unite!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

prezent!

Anoniem zei

kan er niet bij zijn wegens opnamens, maar dat maak ik de volgende keer zeker goed! tof initiatief!

Anoniem zei

waar kan ik zo'n t-shirt krijgen? ik volg de site al een tijdje, maar was wat verlegen om zelf iets te schrijven..

B.O. zei

De t-shirts worden verzonden aan iedereen die post op Verbouw Jezelf, bij wijze van promotie voor de site. Uiteraard is iedereen die het d.i.y. gedachtegoed hoog in de vlag draagt, hartelijk welgekomen, ook mensen die enkel lezen. Als kleine zijde-opmerking zou ik wel graag benadrukken dat de sterkte van een site als deze natuurlijk de inbreng van ons allen is! Freeriders, neem je verantwoordelijk nu!

Anoniem zei

Heren brutussen,

Aangezien ik mijn prijs nog niet ontvangen heb, zal ik principieel niet aanwezig zijn, kwestie van extra druk op de spreekwoordelijke ketel te zetten.

De coiffeur

B.O. zei

anonieme coiffeur, je inzet wordt sowieso enorm op prijs gesteld en je welverdiende prijs zal sowieso worden ingezet als je tenminste snel en zonder dralen je contactgegevens doormailt. de spreekwoord-lelijke ketel moet de Verbouw Jezelf pot hier niet gaan verwijten dat hij zwart ziet van het liegen, he. die mof van 26 ligt hier trouwens ondertussen behoorlijk warm te worden. gewoon doen:
info@verbouwjezelf.tk
.

Anoniem zei

heb me kostelijk geamuseerd! (volgende meeting bij mij thuis?)

Anoniem zei

Ik heb mijn gegevens zonder dralen naar bovenstaande e-mail doorgemeeld, teneinde de mof waarover sprake recht in de ogen te kunnen kijken.

De legendarische coiffeur